Hoe ziet een Cryolipolyse behandeling eruit?

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling kan bij nagenoeg iedereen behandeld worden. Om uw mogelijkheden te bepalen kunt u een online afspraak maken of ons even opbellen.

Welke zones zijn er te behandelen?

De te behandelde zones zijn: van kin tot knie!

  • Onderkin/Kaaklijn
  • Bovenbuik
  • Onderbuik
  • BH- Band
  • Flanken/ Love-Handles
  • Binnen benen
  • Heupen
  • Onder billen
  • Knie

Hoeveel behandelingen heb ik nodig!

Een behandeling duurt gemiddeld een uur (exclusief intake). Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone dient een periode te zitten van 8 – 12 weken.

Stap 01.

Tijdens de intake gesprek, voorafgaand op de behandeling,  zal u samen met de Cryolipolyse specialist de gewenste behandelzones bespreken. Gebaseerd hierop, zal de specialist een behandelplan opstellen.

Ons nieuwste apparatuur met meerdere applicatoren maakt het mogelijk om meerderen gebieden tegelijkertijd aan te pakken. Hierdoor komt u sneller tot uw ideale eindresultaten!

Stap 02.

Vooraf wordt er door de specialist het te behandelen gebied afgetekend om zo nauwkeurig en optimaal mogelijk de applicator te plaatsen. De applicator wordt op het lichaamsdeel geplaatst en zal de eerste drie minuten verwarmen naar 40° C om de vetcellen soepel te maken, vervolgens start het koelproces. Met de gecontroleerde koeltechniek koelen wij de vetcellen geleidelijk naar -10 ° C.

Stap 03.

Gedurende de behandeling worden de vetcellen extreem onderkoeld. Zodanig dat deze afbreken en door het lichaam als afvalstoffen worden herkent. Na het koelproces wordt de applicator losgekoppeld en zal het behandelde gebied gedurende 3 min een bindweefsel massage krijgen met de COSBEAU slimming serum. Dit stimuleert de doorbloeding na de behandeling en zal de huid verstevigen en verstrakken. Doordat de vetcellen aan extreme kou zijn blootgesteld, breken ze af en start het natuurlijk verwijdering proces.

Stap 04.

De bevroren vetcellen worden geleidelijk afgebroken door het lichaam. Door minimaal 2L water te drinken stimuleert u het proces tot een optimaal resultaat.

Stap 05.

De vetcellen die gekristalliseerd zijn, worden DEFINITIEF uit het lichaam verwijderd. Hierdoor slinkt de vetlaag.

Stap 06.

Na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten weer herpakken.

Het resultaat is een vetreductie van minimaal 20-30% per behandeling, op het behandelde gebied. Dus voorgoed weg!

Het permanent verwijderen van vetcellen!

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. 

Onze apparatuur voor cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen de vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door onze behandelde apparatuur voor cryolipolyse behandeld zijn komen ze niet meer terug. 

Wees voorgoed af van overtollige vet met de nieuwste apparatuur binnen de CRYOLIPOLYSE!

Ons team staat klaar om je voorgoed, veilig en zonder operatie van die hardnekkige vetrolletjes af te helpen.

Plan vandaag nog een consult en/- of afspraak in!